ΣΕΤ

ΣΕΤ
ΦΙΛΤΡΑ
Φίλτρα Προϊόντων
Τιμή
Μέγεθος
Χρώμα
Στυλ
Εποχή
Κατάσταση των αποθεμάτων
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 41-43 από 43

Σελίδα
ανά σελίδα
Θέσης Όνομα Προϊόντος Τιμή Μέγεθος
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. ΜΑΥΡΟ_ΜΕΤΑΛΙΖΕ_ΣΕΤ_ΤΟΠ_ΚΑΙ_ΦΟΥΣΤΑ
  2. ΚΟΚΚΙΝΟ_ΜΕΤΑΛΙΖΕ_ΣΕΤ_ΤΟΠ_ΚΑΙ_ΦΟΥΣΤΑ
  3. ΜΠΕΖ__ΛΙΝΟ_ΣΕΤ
    VAYA
    44,90 € 24,90 € (-45%)
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

Στοιχεία 41-43 από 43

Σελίδα
ανά σελίδα
Θέσης Όνομα Προϊόντος Τιμή Μέγεθος
Φθίνουσα ταξινόμηση

ΣΕΤ

Τα γυναικεία σετ ρούχων είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να δημιουργήσεις το καθημερινό σου look με μια κίνηση. Κάνε τους πιο μοδάτους συνδιασμούς από ένα μόνο σύνολο. Οι επιλογές σε γυναικεία σετ είναι αμέτρητες για χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι. 

Σετ τοπ και φούστα: Αντιπροσωπεύον την θηλυκότητα και την άνεση. Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, είτε θές να πας σε γάμο ή βάφτιση είτε για μια ρομαντική βραδινή βόλτα. Υπέροχα crop top με τους ώμους έξω ή με λαιμόκοψη ολοκληρώνονται με μάξι ή μίντι φούστες, φλοραλ για ρομαντικό mood ή μονόχρωμες για πιο safe look, με βολαν ή σε pencil γραμμή, καθιστώντας τα μια all time classic επιλογή.

Σετ τοπ με παντελόνι: Ο πιο στυλάτος συνδιασμός για κάθε εποχή. Φοριέται όλη την διάρκεια της ημέρας απο το πρωί μέχρι το βράδυ και προσδίδει άνεση και ευελιξία στο look σου. Τόλμησε ένα στενό ριγέ τοπ με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή για πιο elegant εμφανίσεις. Για εσένα που λατρεύεις τα συντηρητικά και διακριτικά σύνολα ένα κομψό μαύρο ή λευκό σετ τοπ με παντελόνι θα κάνει την διαφορά.

Σετ σακάκι παντελόνι: Ο ορισμός της θηλυκής κομψότητας για κλασσικές εμφανίσεις σε κρέπ υφές απο το πρωί στο γραφείο ή σε ένα επαγγελματικό meeting μέχρι μια βραδινή έξοδο με lurex ή σατεν υφάσματα, τα γυναικεία σετ με σακάκι και παντελόνι είναι η πιο fashion choice. 

Εμπνεύσου απο τα άκρως θηλυκά γυναικεία σετ του DOT και γίνε το απόλυτο fashion icon.

+ Διαβάστε Περισσότερα